Näin Meillä on Aina Tehty

FinnEM2018 keräsi yhteen innovaatioita ensi- ja akuuttihoidon toimipisteistä ympäri Suomen. Tänä vuonna nostamme kierroksia ja haastamme kaikki 24h -päivystykset ja ensihoitokeskukset sekä yksityiset palveluntuottajat paljastamaan toimivimmat käytännöt ja nokkelimmat kehitysideat osallistumalla ”Näin se on aina tehty!” -innovaatioskabaan!

Asiantuntijaraati valitsee parhaat tiimit kilpailemaan FinnEM2019 - konferenssiin Innovaatioskaban voitosta: Liput&Matka EMEC2020 konferenssiin Birminghamiin (http://www.the-emec.com)!

Kisaan voit osallistua yksin tai 2-3 hengen tiiminä.
Innovaatiokilpailun tarkoituksena on löytää ne tavat, joilla te työssänne rikotte totuttuja kaavoja paremmilla ja toimivammilla työtavoilla!

  1. Lähetä meille lyhyt kuvaus tai video innovaatiosta/toimintatavasta osoitteeseen innovaatiot@finnem.fi tai viestinä FinnEM-facebook-tai instagram-tilille. Innovaation liitteenä tulisi olla kilpailutiimin esittely.
  2. Ilmoittautumisajan päätyttyä 30.6.2019 lähetämme kutsun viikon sisällä finaaliin päässeille neljälle tiimille.
  3. Innovaatiot esitellään asiantuntijatiimille Finn’EM2019 konferenssin yhteydessä. Skabassa on myös etäosallistumisen mahdollisuus, mikäli ette pääse paikan päälle. Innovaatioskabaan osallistuminen ei edellytä lippujen ostoa itse konferenssiin!

 

Tuomarit:

Olli-Pekka Koukkari
Kainuun Keskussairaalan päivystyksen ylilääkäri, Kajaani

Sally Järvelä
LT, EMBA, johtajaylilääkäri K-HKS, julkinen virheentekijä, ortopedi, innovaattori ja uudistaja.

Tomi Malmström
Vertaiskehittämisen konsultti Nordic Healthcare Group

Jenni Sula
Ensihoitaja AMK, Härkätien Sairaankuljetus, Lieto